Taco Bravo er satt sammen av flere tips om gode tilsetninger som er samlet opp gjennom årene. Flere har bidratt og smakene er usøkte.
Dette er bare god Taco.
4 personer
Løkfritt tacopulver (base):
1 1/2 ss Chillipulver
1 1/4 ts tørka oregano
1 ss malt karve eller spisskummen
1 ss paprika pulver
1 ss havsalt
1/2 ts Cayenne pepper
Bland og mal sammen.
NB:
Bruk 1 1/2 ss og 1 dl vann til 400g karbonadedeig.
Kjøtt:
4-800 gr kjøttdeig eller karbonadedeig
Guakamole:
2 Avacado most i pose,
1/4 ts salt
1/4 ts sukker
1/2 knust kvitløk fedd
1/4 finhakket løk
Et dryss cajennepepper
2 ss rømme
Grønnsaker til Taco'n
Tomat
Agurk
Mais
Løk
Paprika
3 dl Rømme
Paprika
3 dl Rømme
3-500 gr revet Ost, gjerne vanlig Norvegia
1-2 glass Taco saus
Taco tubs / skjell / tortillalefse
Slik gjør du:
Stek karbonade deigen godt - ha i pulver og vann.
Kok det i ett par minutter.
Lag guakamole ved å fjerne skallet og steinene først. Ha fruktkjøttet i en brødpose og tilsett resten. Bland alt godt sammen i posen og klem det ut i en bolle.
Grønnsakene hakkes opp i passe biter, og settes frem i små fat eller dyptallerkner. Jeg pleier å varme taco sausen litt i microen før servering.
Vanlige taco tubs / skjell varmer jeg som regel i noen minutter i ovnen på 220 C, mens tortillalefsen varmer jeg i ett minutt i microen. Følg veiledningen på pakka.
Bon apetit!
Stek karbonade deigen godt - ha i pulver og vann.
Kok det i ett par minutter.
Lag guakamole ved å fjerne skallet og steinene først. Ha fruktkjøttet i en brødpose og tilsett resten. Bland alt godt sammen i posen og klem det ut i en bolle.
Grønnsakene hakkes opp i passe biter, og settes frem i små fat eller dyptallerkner. Jeg pleier å varme taco sausen litt i microen før servering.
Vanlige taco tubs / skjell varmer jeg som regel i noen minutter i ovnen på 220 C, mens tortillalefsen varmer jeg i ett minutt i microen. Følg veiledningen på pakka.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar